PočetnaAktuelno

Komandno signalni uređaji RMQ-Titan, RMQ16

23-04-2014

Eaton Moeller serija komandno signalnih uređaja RMQ predstavlja kompletno rešenje za upravljanje, signalizaciju, indikaciju i povezivanje u kontrolnom ormaru, upravljačkom pultu ili na lokalnoj upravljačkoj kutiji na udaljenoj lokaciji u pogonu.
RMQ-Titan seriju odlikuje izuzetna izdržljivost na mehaničke uticaje i habanje (praktično se u normalnom pogonu ne mogu pohabati), moderan i dopadljiv dizajn, praktično neograničena mogućnost kombinovanja upravljačkih i signalnih funkcija sa bojom, načinom montaže, predefinisanim natpisima... Uz pomoć LABELEDITOR softvera možete kreirati sopstvene natpise ili grafičke oznake koje ćemo vam na zahtev direktno u proizvodnji ugravirati na opremu koja vam je potrebna. U RMQ'Tiatan seriji komandno signalnih uređaja možete naći i USB i RJ45 konektore u izvedbi za montažu na vrata komandnih ormara, idealno rečenje za sisteme koje uključuju i upotrebu PLC-a, PC-a ili bilo koje komunikacione opreme.
Neke od glavnih osobina RMQ-Tiatan proizvoda su:

  • Modularan sistem
  • Tateri, signalne sijalice, potenciometri, preklopke, džojstici, zvučni indikatori,…
  • Svetlosni elementi u LED tehnologiji
  • Dve boje prednjeg prstena – titanijum i crna
  • Mogućnost naručivanja sa željenim natpisima
  • Veliki izbor dodatne opreme i alata
RMQ-16 serija - idealno rešenje za uštedu prostora
Kontrolne table modernih mašina i pogona treba da obezbede korisniku veliku količinu povratnih informacija iz pogona, da daju slobodu u odlučivanju pri upravljanju, i pri tome sve to treba obezbediti na ograničenom prostoru. RMQ 16 serija komandno signalnih uređaja je rešenje. Veliki broj rayličitih komandno signalnih uređaja se može montirati na prednji panel bez ikakvog gubitka prostora.